Sex forum sex i thailand

sex forum sex i thailand

...

Sex forum sex i thailand

Lesbisk tagged chat

Men hva vil rettigheter for sexarbeidere være konkret? I debatten rundt Sexkjøpsloven rådet en ide om at prostitusjon er en del av et patriarkalsk og undertrykkende system. Frivillig prostitusjon kan derfor ikke eksistere, da valget er tatt innenfor disse mekanismene.

Den logiske konklusjonen blir derfor at frihet kun kan komme gjennom forbud. Slik er det i alle fall i Norge og Sverige. Tyskland legaliserte derimot prostitusjon i , med begrunnelser likestilling og rettigheter. I Tyskland er alle enige om at trafficking må bekjempes, men man skiller mellom frivillig yrkes- prostitusjon, og menneskehandel og andre typer prostitusjon.

I den Skandinaviske debatten anses sexarbeideren å selge seg selv, mens man i Tyskland mener de selger en tjeneste. I Tyskland regnes dermed sexarbeidere som tenkende og handlende individer.

Prostituertes største problem, i forhold til tysk tankegang, er diskriminering. Denne skal bekjempes med offentlig anerkjennelse og integrering i velferdsssytemet. Vi samarbeider med organisasjonen, og har besøkt dem i Bangkok.

Dette gjøres gjennom å tilby språkundervisning, frivillig og gratis helsetilbud, samt politisk arbeid for anerkjennelse for yrket og rettigheter. I Thailand er prostitusjon forbudt, og korrupsjon gjør at flere tjener på å la loven stå. Hun sier at sexarbeidere har rett på å inkluderes i det sosiale velferdssystemet. Ikke ulikt debatten i Tyskland, og i Brussel.

Så hva mener vi rettigheter for sexarbeidere bør utgjøre? Debattene i Skandinavia og Europa følger hver sin logiske tankerekke.

Vi stiller likevel spørsmål ved om man kan forby alt man ikke liker? Hva så med rasistiske og kvinnefiendtlige politiske partier? Prostitusjon forsvinner heller ikke med forbud, noe de har erfart i USA. Ofre for traficking bør hjelpes gjennom rettigheter, ikke minst opphold - fremfor at staten skyver problemet ut av landet.

Loven skremmer vekk noen, og lar drittsekkene være igjen: Sexarbeidere har rapportert om mer vold, og mindre muligheter for å sette egne premisser. Og vi finner helsemyndighetenes fravær i debatten rundt Sexkjøpsloven påtakelig.

Staten bør ivareta borgeres rett til privatliv, ikke spionere på sexarbeidere. For så å kaste dem på gata. Sexarbeidere er ikke objekter. De er ressurser og politiske individer. Dessverre bidrar Sexkjøpsloven til å undergrave dette. Rett til å selge sex. Husk brukernavn Dette er en offentlig maskin. Debatter nye Sex-treff 30 svar. Can you fuckers even count 84 svar. Har du hatt sex med forrige person?

Hvor stor pikk har forrige? Lekanger og Sortodden 2. Andrès Lekanger og Morten Sortodden. På forsiden - Trodde virkelig jeg var besatt av ånder Klare for Pride - med et flagg sydd av mor WHO friskmelder fetisjister og bdsm-ere Pride i byen homsene forlot. Prostitusjon - om det er nå aldri så lovlig - er en stor risiko for både selger og kjøper. Sykdommer - vold - følelsesmessige skader - mye penger involvert skaper alltid tapere. Alle med pengeproblemer kan da mer eller mindre bare begynne å selge seg Tror det er bra å ha et forbud.

Man beskytter mange utsatte grupper bedre på den måten. Dessutten er det jo ikke vanskelig å få gratis sex heller. Er vel bare en tur på byen en helg det???!!! Selv frivillig prostititusjon er ikke nødvendigvis så frivillig. En del finansierer jo dopbruk ved å selge sex. Det å bruke "fine" ord som sexarbeidere, tror jeg ikke hjelper. Man endrer ikke realitetene ved å bruke fine ord. Å selge sex er ikke ulovlig i Norge. Det er kjøpet kjøperen som blir kriminalisert. Det er problematisk å ta èn enkelt kvalitet som dere sier; å selge en tjeneste ut av personen som selger sex.

Samtidig må man også jobbe med den prostituerte, da de har et større behov for samfunns- og helsetjenester sexologi, sosiale tjenester, legehjelp, psykologihjelp, polititjenester, advokattjenester listen er ikke utfyllende.

Når man i samfunnet ser at en gruppe trenger mer ressurser enn gjennomsnittet, må det være lov å begrense årsaken e til behovet for økt hjelp kjøp av sex, som èn av dem. Og som de påpeker, det er interessant at man i Norge og Sverige snakker om at man selger "seg selv", mens man i Tyskland ser på sex som en tjeneste.

Er det noe som objektifiserer dem som selger sex, er det vel nettopp denne holdningen? Det er en av grunnene til at jeg var sterkt imot sexkjøpsloven da jeg kom, og at jeg fortsatt er det. Vi må da ha andre måter å fange opp de som trenger bolig og annen sosial hjelp enn at de må prostituerer seg for å bli sett.

Dessutten så vil legalisering av prostitusjon føre til en sterk økning i de som gjør dette mot betaling og man vil garantert påføre samfunnet masse kostnader med å følge opp alle skadevirkningene.

Dersom en er positiv til prostitusjon så vil en bruke positive begrep som sexarbeidere eller lykkelige prostituerte. Dersom en er mer negativ, så vil en kanskje heller bruke begrep som hore eller ludder. Jeg tror ikke jeg har sett begrepet "sexarbeider" bli brukt så veldig mye. Det mest nøytrale er vel å si prostituert. Norge hadde en slags "prøveordning" med "frislipp" dvs.

Her synes jeg debatten likner litt på de som taler for legalisering av narkotika. Norge har nettopp vedtatt en lov som kriminaliserer horekunden. Det er et sterkt signal og et verdivalg. At vi plutselig skulle gå tilbake på dette, tror jeg ville vist et sterkt signal om vinglete troverdighet, så her bør man i alle fall gå aktsomt fram om man skal promotere noe annet.

Absolutt alle de prostituerte der har muligheten til å skaffe seg butikkjobber , men det betyr timers skift med rævva betaling. Å ha sex med en hore i Thailand kan være jævla mye forskjellig. Alt fra å betale ekstra for en 12 år gammal jomfru til å gi en heit åring på byn et tilbud hun "ikke kan motstå" faller under denne kategorien, og vi kan vel være enig i at dette er to vidt forskjellige ting.

Tenk litt med begge hoder, og husk for guds skyld å bruke kondom. Er forresten litt som den norske hore-debatten. Sist endret av Tøffetom; Ikke alle, men veldig mange av disse jentene har blitt tatt fra familien sin på landsbygda og er sex-slaver, kanskje den tristeste skjebnen et menneske kan bli utsatt for.

Derfor er jeg imot alle som støtter dette markedet og som "voldtar" disse jentene for å få seg et ligg, jeg setter det litt på kanten og sier voldtar fordi i bunn og grunn har du sex med en person mot dems vilje, ergo voldtekt. Jeg synes det er egoistisk og naivt å kjøpe sex, særlig i Thailand hvor landet har så store problemer med denne handelen og hvor markedet kan være på sitt mest kyniske. Jeg var i Koh Samui og flere steder i to maaneder.

Bealte aldri for sex og finner tanken forkastelig. Inviterte derimot en av jentene som jobber som prostituert paa middag, skikkelig sot, smart, jente, rundt 18 aar. Jeg var saa frustrert, jeg hadde saa lyst a banke alle utlendingene der som kjopte sex akkurat da og faar taarer i oyene av bare tenke pa det igjen her naa.

Beklager sentimentaliteten, men det som skjer der hvis man tar seg tid til aa snakke med dem som mennesker og ikke bare betale dem for aa putte pikken hadde faat alle med et snev av menneskelighet til a tenke over handlingene sine litt mer.

De er livredde for aa faa HIV. De maa pule stygge men hver kveld og har odelagt sexualiteten sin. De gjoer det bare fordi familien dems eller ville sultet, for aa fa soskne gjennom skole, foor a redde pappa som og trenger medisiner husk at thailand er et uland til de grader naar man drar til de fattige stedene hvor disse jentene kommer fra. Saa mange av dem ender opp med hiv, aids, og et odelagt liv. Med det mener jeg ikke at jeg ikke hadde noen veldig hyggelige netter med jenter der i fra, men ikke dra til turistrokene!

Fuck Koh Samui, fuck phuket og fuck pattaya. De stedene gjoer meg kvalm! Hvis du faktisk har litt medmenneskelighet i det saa vil du se gjennom fasaden av barer og barjenter, og se smerten og de odelagte livene bak. I tillegg, husk, naar du knuller en prostituert er det en stor sjanse for at hun har sykdommer. Hva gjoer du om kondomen din sprekker? Spesielt hvis du bruker kondomer fra asia De er utrolig smaa. Da sitter du der og maa lure resten av ferien din paa om du har fatt hiv fordi det er ikke mulig aa sjekke for en maaned senere.

Og hvert aar returnerner mange nordmenn fra Thailand med nettop hiv. Og sa til et lysere punkt av innlegget mitt: Dro ut med thaijenter og gutter som ikke jobbet i prostitusjon, men var gikk paa skole.

Er ikke det mye mer spennende a treffe en jente som deler samme folelser som deg, enn aa vite at du betaler en dame for at hun lar deg stappe kuken din i henne? Har prøvd ei thailands jente og hu var drit digg i senga, men hu bodde i norge og var ikke prostituert, å ha sex med en prostituert har jeg aldri hatt pga betaler ikke for noe jeg får lett gratis, større sykdomsfare, tror ikke sexen blir like bra, og hadde følt mwg nedverdigende, og sist ekke kult å sex med noen som egentlig ikke vil, men gjør det bare for penger Da er frøken høyre bedre as!

Var i Thailand for noen år siden, så sier bare: Kos deg, men vær forsiktig, alt for mange som vil lure en ustødig førstereisende..! Og ellers vær høflig mot thaiene, så er de mycket høflige tilbake.. Det var jo litt av en påstand. Det er nok flere av de prostituerte i Thailand som har valgt yrket selv, men tvungen prostitusjon forekommer også i veldig stor grad der.

Dette er et av landene i verden med mest eksport og import av sexslaver kilde. Hvor "barn" er definert som person under Betyr dette at siden nordmenn flest debuterer seksuellt før 18, at vi er alle pedofile barne-pulere? Enda verre blir den definisjonen når den brukes i et land hvor det er helt normalt å jobbe fra års alderen.

Sist endret av Bothrops; Den vil brytast i det mange nok seier neitakk til at markedet forsvinn. Å bidra til å oppretthalde markedet med det der som orsaking er å stikke hovudet i sanden. Javisst, akkurat som at krigen mot narkotika vil brytast. Jeg mener det å kjøpe sex er dumt, men hvis det er luksus eller en som ikke blir tvingt til det går det bra. Kjøper du sex av en person som er offer av menneskehandel, da blir det plutselig ikke bra mer. Synd at de fleste jentene i Thailand er det.

Dette er litt av grunnen til at jeg hater bistandsstatistikk. Du kan aldri noensinne stole på noen setninger uten å sjekke hva de faktisk egentlig har målt. Det er faktisk så enkelt som at etterspørselen skaper markedet.

Blir talet kundar redusert, blir det færre mennesker i den bransjen. I tillegg har du markeringseffekten av å ta eit val - kanskje påverkar du andre? Så det er direkte naivt å komme med den argumentasjonen du gjer. Haaper jeg missforstod deg. Det er normalt aa jobbe i norge fra man er aar. Og det er normal for 17 aaringer aa ha sex med hverandre. Det er selvsagt ikke ikke "pedofili" eller "barnepuling".

Men hvordan har det noe i det hele tatt aa gjore med at aar gamle jenter og tro meg, en stor andel av dem er det prostituerer seg til til hele spekteret av menn fra 18 - 70 for aa tjene penger til familien sin med hvilken alder det er normalt a begynne a jobbe i??? Å akseptere at det er slik er ein ting, men å forsvare handlinga si med at alle andre gjer det er bare feigt, og uredeleg.

Om du ikkje greier å stå for eigne handlinger utan å måtte peike på andre bør du kanskje vurdere om du faktisk vil foreta deg den handlinga. Føler jeg blir bittelite provosert når jeg leser overnevnte innlegg som mener alle thai prostuterte er sykdoms befengte AIDS horer med ødelagt sjelsliv, og har en værre bakgrunn enn en Birkenau jøde.

Joda, sex industrien der borte er helt 'fucked up', og det finnes like mange grunner for å bli hore som det finnes horer. Men den delen av industrien som man ser til daglig er relativt harmløs, når man ser til den delen som Thaiene selv står for. Den største og mest jævligste traffikken finner man nord i landet, der turistene aldri kommer, Hvor Nepalske og Indiske jenter på barnestadiet som blir kjøpt og solgt i stor stil.

Jeg har selv bodd og jobbet i en 'ikke politisk korrekt turistfelle' i sør, hvor servitør damene på min arbeidsplass plutselig kunne finne seg en vestlig kjæreste, og være sammen med han en ukes tid uten at noen kaldte henne 'hore' av den grunn.

Du redder ikke verden om du er moralsk og ikke skal styrke den forferdelige industrien. Kommer bare en annen gris og sauser over ho Og om du IKKE knuller ho, kommer du til å angre hver gang du ligger hjemme i senga din med snabelen i handa. Kommer bare en annen gris og sauser over ho. Like godtroende er man hvertfall. Nei kjør bare på, men husk at det er ulovlig å kjøpe sex i utlandet ifl.

Det første som slo meg var: han må jo ha vært utrolig desperat da det ikke er unormalt å klare å kapre seg en sånn fem på tre jente, når de. jul Jeg vurderer sterkt å reise ned til Thailand og kjøpe sex, bare for å få det EKSTRA; Forumveiledere; 24 innlegg; august Hva syns folket her om å kjøpe seg ei jente i Thailand for å ha sex? . Å ha sex med en hore i Thailand kan være jævla mye forskjellig. Alt fra å.

NORSKE SEX FILMER LOTUS KRISTIANSAND MENY